Corectie

autor: Alexandru

As vrea sa revin cu o rectificare la postul de anul trecut “Romanian Lab a fost inchis abuziv”. Deoarece intre timp au aparut elemente noi, nu mai pot afirma cu tarie totala nevinovatie a celor implicati, intrucat dupa ce acestia initial au sustinut ca nu au gresit cu nimic, ulterior ei insisi au venit cu chestiuni contrare celor afirmate. Masura luata de Linden Lab este oricum discutabila si disproportionata. Dezactivari abuzive si pierderi ale banilor au avut loc (cazul meu personal si al altora), dezmintirea de aici se refera strict la “echipa” RomanianLab.

De asemenea, chiar daca am mai postat comentarii acolo pentru a raspunde unor injurii si acuzatii aberante, as dori sa ma delimitez complet de blogul “zebzecu”, unde un individ cu evidente probleme psihice profereaza zilnic obscenitati si amenintari la adresa celor de la RomanianLab. Acest individ se pare ca este fostul “administrator” pe limba romana al jocului Second Life, respectiv cel care avea imputernicirea sa dezactiveze conturile si implicit sa-i lase pe posesorii acestora fara bunuri. Bineinteles, in cazul in care mi se cer date suplimentare oficiale, sunt dispus sa le ofer.

Vreau sa-i atentionez si pe cei de la RomanianLab au facut o enorma confuzie care poate fi dovedita usor si care in prezent ii costa toata credibilitatea. Pana atunci le cer celor in cauza sa evite sa-mi foloseasca numele sau sa ma calomnieze, nerespectarea acestora ma va forta sa iau masurile legale.

Advertisements

2 Responses to Corectie

  1. Zebzecu says:

    I-am sfartecat pe ROLABA…tu urmezi …MUIE :)))))

  2. Alexandru says:

    Bine ma, sa va spalati pe dinti. Primul si ultimul tau coment aici, ti-am zis ca asta e “de curat”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: